Botkyrka VVS & Fastighetsservice AB

Botkyrka VVS & Fastighetsservice AB (BVF) är ett Comfortanslutet och auktoriserat familjeföretag som grundades redan 1980. Vi erbjuder helhetslösningar inom VVS för företag och organisationer i Stockholmsregionen.
BVF är en del av koncernen Bröderna Brolins fastigheter AB där även systerbolagen El & Installationsteknik samt SDC Stockholm återfinns. Vi arbetar med en personlig kontakt och hög kvalitet som en förutsättning för långsiktiga relationer med våra kunder. Vi tar ansvar för helheten och erbjuder allt från projektering och större entreprenader, till energibesparingar, service och löpande underhållsarbeten.

Bröderna Brolins Fastigheter AB

Koncernen består idag av cirka 50 stycken anställda inom BYGG, EL & VVS. Vi besitter bred kompetens med över 30 års erfarenhet inom branschen. Vi har alltid som mål att etablera långsiktiga relationer med våra kunder och har ett väl inarbetat och fungerande system för arbeten i större fastighetsbestånd, kostnadseffektiva lösningar och kortare ledtider då vi alltid kan tillhandahålla de yrkesgrupper som krävs för arbetet.

Vi arbetar långsiktigt med att förbättra vår kompetens genom fortlöpande utbildning inom våra områden och för att bredda vår kompetens. Vi arbetar med ett mobilt arbetsordersystem för en effektiv hantering, mindre miljöpåverkan samt lägre administrationskostnader för oss och våra kunder. Vi arbetar noggrant med att analysera behoven hos våra kunder och att erbjuda kompletta lösningar som inte medför fördyrande tillägg i slutfasen. Sammantaget gör det oss till en ledande och självklar samarbetspartner.